Comedy Night 23.02

Comedy Night 23.02

Comedy Night - De beste og mest spennende komikerne fra hele landet på én scene! Denne gangen med:
Sturla Berg-Johansen
Joachim Skage
Ronny Torsteinsen
Emilie Kristiansen
Stian Foss
Jonas Stavnås
LES MER OM KOMIKERNE NEDENFOR

Showstart 20.00
Kr. 75 i døra
Forhåndskjøp billetter her: https://olavs.ticketco.no/standup

Sturla Berg-Johansen
Sturla Berg-Johansen er en ekte legende i det norske stand-up-miljøet. Sturla vant komiprisen, beste stand-up allerede i 2002, Gullruten – folkets pris i 2008, og fikk Justerprisen i 2010. Han var med helt fra starten av det norske stand-up-eventyret, og det er på scenen man virkelig får kjenne pulsen på denne eminente humoristen. Han er allsidig og har bred erfaring med teater, revy, show og TV - samt stadige oppdrag som konferansier, toastmaster og foredragsholder. Som komiker snakker han om alt mulig, setter ting på spissen og skaper debatt. Vi gleder oss veldig til å få Sturla til Comedy Night for første gang!

Joachim Skage
er kveldens konferansier. Joachim er for tiden aktuell med showet “Rasister er også mennesker”. Han er også en ildsjel i humormiljøet i Oslo. Joachims humor er ærlig, direkte og han snakker om alt fra det mest tøvete til det seriøse. Han har en sjarm og energi som lett drar med seg publikum til et sted hvor man har det gøygøygøy. Dette er verken første eller siste gang Joachim er konferansier på Olavs Pub, og det er med god grunn.

Ronny Torsteinsen
Ronny fra Stjørdal er en rakett på den norske standup-himmelen. I høst fikk han solide terningkast 5 i Adressa for sitt første soloshow, “Sorry mamma”, som han nå reiser rundt i Norge med. I 2016 ble han kåret til “Trondheims morsomste”. Det er naturligvis vanskelig å si om det er overraskende eller åpenbart når man er en ekte trønderoriginal oppfostret på snus og traktor, slik som Ronny.

Emilie Kristiansen
Emilie er en ung up-and-coming komiker fra Oslo. Sin korte fartstid som komiker til tross, hun har allerede stått på mange scener over store deler av landet, blant annet har hun vært i Trondheim og opptrådt på Uprøvd flere ganger. Det har gått såpass bra at nå inviterer vi henne tilbake for å underholde på den store scenen.

Stian Foss
Folk er gjerne av den oppfatning at man ikke skal le av de som sitter i rullestol… men ingen regel uten unntak! Dette er heimdalingen som ble oppringt da selvironien trengte en poster-boy, og med sin selvutleverende stil gir han publikum muligheten til å le av ting de kanskje ikke ville ha ledd av ellers.

Jonas Stavnås
Jonas er en selverklært enkel mann fra den stjørdalske grenda, men like fullt en garvet komiker. Jonas er den herlige, ærlige og litt forsiktige karen fra Nord-Trøndelag som har det med å vikle seg inn i de merkeligste situasjoner. Slikt blir det humor av når historiefortelleren Jonas starter opp på scenen.