Comedy Night 26.01

Comedy Night 26.01

Endelig, Comedy Night er tilbake! Vi starter sesongen med en vidunderlig line-up:
Jonas Kinge Bergland
Jonis Josef
Kevin Kildal
Stian Foss
Torgeir Ødegården
Kenneth Rekdal

Showstart: 20.00
Inngang: 75 kr.

Jonas Kinge Bergland
For første gang på Olavs Pub! Jonas er kanskje best kjent som Dr. Bergland, legekomikeren. Han har de siste årene reist rundt med soloshowet sitt «Dr. Bergland og den alternative medisinen» og er nå klar med «Dr. Bergland bryter taushetsplikten». Så hvis du først skal ha et illebefinnende på et av våre show, dette er kvelden. Jonas har en solid karriere bak seg, han vant blant annet Komiprisen for «Årets gjennombrudd» i 2012, hvor han også var nominert til «Årets stand-up». Det ryktes dessuten at han er mannen bak en rekke kjente sitater som for eksempel: Jaja... nå går det mot jul og Vi snakkes...!

Jonis Josef
Kveldens konferansier Jonis Josef er et stjerneskudd i norsk stand-up. Han har siden oppstarten i 2014 allerede rukket å ha sitt eget serie på NRK, vært på på turné med blant andre Martin Beyer-Olsen og Lars Berrum,opptrådt på en rekke festivaler, og vært med på programmer som Latter Live og Humornieu. Jonis vitser om mye og gjerne om sin somaliske oppvekst i Skien. Kom og se et av landets mest lovende talenter!

Kevin «Arnt Finesse» Kildal
Under sitt notoriske alias Arnt Finesse er Kevin Kildal en av Norges største på Snapchat, og de siste par årene har han reist rundt og hatt stor suksess med stand-up-showene sine. Etter å ha flyttet nordover etter flere år i Trondheim, kommer han nå på en etterlengtet retur, både til Trondheim og til Olavs Pub.

Stian Foss
Folk er gjerne av den oppfatning at man ikke skal le av de som sitter i rullestol… men ingen regel uten unntak! Dette er heimdalingen som ble oppringt da selvironien trengte en poster-boy, og med sin selvutleverende stil gir han publikum muligheten til å le av ting de kanskje ikke ville ha ledd av ellers.

Torgeir Ødegården
Torgeir tjener penger på ting som andre ikke synes er så morsomt. Han har studert fysikk, jobbet som mattelærer og i petroleumsindustrien. Heldigvis møter han mange morsomme mennesker i hverdagen. Av og til møter han dessuten seg selv, og det er alle disse møtene han gjerne vil fortelle deg om.

Kenneth Rekdal
Kenneth er kveldens ferskeste komiker. Han har det siste året vært å se på scenen på Uprøvd-showene våre. 2500 onelinere senere har Kenneth begynt å få prøve seg på den store scenen. Dette er en moldenser med en forkjærlighet for ordspill og kjappe poenger. Vi gleder oss.