Comedy Night 27.10

Comedy Night 27.10

For en kveld vi har skrapt sammen til dere nå! To av Norges absolutt beste og mest toneangivende komikere til prisen av én? Denne line-upen er som julaften, 17. mai og second breakfast på en gang:
Martin Beyer-Olsen
Trine Lise Olsen
Cécile Moroni
Mathias Eriksen
Alan Drop
Torgeir Ødegården
Rasmus Kjøsen 
 
Showstart: 20.00
Inngang: 75 kr.
 
Martin Beyer-Olsen
Martin trenger vel knapt noen introduksjon. Han er overalt i humor-Norge: Underholdningsavdelingen, Torsdag kveld fra Nydalen, Berrum og Beyer, Norske Fordommer, you name it! Han har mottatt både Komiprisen og Stå-opp-prisen for sin stand-up, og han får Olavs Pub til å riste hver gang han er her. Dette kan bare bli fantastisk!
 
Trine Lise Olsen
Kveldens konferansier er selveste Trine Lise! Du har kanskje sett det kritikerroste soloshowet hennes "Æ har rett", sett henne på Brille, eller sett hennes meget populære video og kronikk på Aftenposten om voldtekt. Trine Lise er dessuten en ildsjel i stand-up-miljøet i Nord-Norge, og intet mindre enn vinneren av humorkonkurransen «Den norske humor» på NRK, stemt frem av seerne som landets morsomste.

 

Cecile Moroni
Svært mange ekte individer som definitivt eksisterer har etterlyst mer fransk og kontinental innflytelse på stand-up-showene på Olavs Pub. Det er naturligvis legitimt, vi liker også ost og vin. Derfor har vi naturligvis innfridd alle ønsker. Cecile er en franskish komiker som til vanlig holder til i Oslo, hvor hun opptrer regelmessig. Vi gleder oss!
 
Mathias Eriksen
Mathias er en bergenser med en rekke priser i beltet. Han vant Vestlandsmesterskapet i stand-up, og improteatergruppen hans Generell Improkompetanse vant NM i teatersport. Dette er første gang han kommer til Trondheim for å stå på Olavs Pub.
 
Alan Drop
Sør-afrikanske er ikke bare Stand Up Trondheims main man, han er også en formidabel og erfaren komiker. Han har opptrådt fra Minneapolis til Montevideo til metropolen Stjørdal, hvor han holder base. Hans ironiske utenforblikk på Norge og norsk kultur har blitt perfeksjonert etter å ha bodd og reist over hele landet. Alan tar en pause fra solo-opptrednene sine med showet «The Foreign Scream» for å bli med på moroa på Olavs Pub.
 
Torgeir Ødegården
Torgeir tjener penger på ting som andre ikke synes er så morsomt. Han har studert fysikk, jobbet som mattelærer og i petroleumsindustrien. Heldigvis møter han mange morsomme mennesker i hverdagen. Av og til møter han dessuten seg selv, og det er alle disse møtene han gjerne vil fortelle deg om.