Comedy Night 9.2

Comedy Night 9.2

Det er Comedy Night igjen! Sjekk denne meget allsidige og herlige line-upen:
Christoffer Schjelderup
Kevin Lunde
Henrik Fladseth
Anders Tangenes
Magne Køste
Christian Neverdal

Christoffer Schjelderup
Christoffer har headlinet Comedy Night flere ganger allerede, og ingenting føltes mer naturlig enn å få ham tilbake. Christoffer vant velfortjent komikernes egen fagpris Stå Opp-prisen i 2013. Han har vært en ildsjel for norsk stand-up i mange år og var med på å starte Stand Up Bergen. I dag er han en av regnbyens mest kjente og kjære komikere. Christoffer sparker i alle retninger, og for ham er ingenting verken for stort eller for lite til å vitses med.

Kevin Lunde
Kevin var konferansier aller første gang vi arrangerte Comedy Night i 2012. Og her er han igjen. Kevin er kanskje Norges frekkeste tryllekunster. Det går så kjapt i kjeftamentet at flere forstår ikke vitsen før etter neste triks. Og da er det for sent å bli sur for fornærmelsen. I tillegg til å være en fabelaktig komiker er han dessuten en prisbelønnet magiker, så hvem vet hvor han vil styre skuta i kveld!

Henrik Fladseth
Adresseavisen kåret Henrik til kveldens beste komiker på Olavs Pub i 2014, og skrev ««Settet hans kommer til å stå igjen som ti av denne sesongens aller morsomste minutter». For Henrik er lett en av Norges absolutt mest lovende komikere. Kjent fra Sølvrekka på Tv2 Humor,eget soloshow kalt «Kverulant» i 2015 og Humorgalla med Robert Stoltenberg, Thomas Giertsen, Bård Tufte Johansen og Atle Antonsen i 2016. Mildt sagt ikke verst!

Anders Tangenes
Anders er et kjent fjes for de fleste som følger med på stand-up i Trondheim. Han er en av byens mest brukte og erfarne komikere, og har vært på pallen i kåringen av «Trondheims morsomste» tre ganger, øverst i 2014. Anders har en særegen og karakteristisk stil på scenen. Adresseavisen har beskrevet ham slik: «Humoren hans er satirisk og tøysete, der satiren er tøysete, og tøyset, ja, er satirisk».

Magne Køste
Magne er også et kjent fjes på Trondheims stand-up-scener. Han er den eneste som har vunnet «Trondheims morsomste» to ganger. Det siste året har han både reist land og strand sammen med Arnt Finesse, og debutert på Latter i Oslo. På scenen har Magne en rolig og tilbakelent stil. Han deler historier og treffsikre observasjoner av dagligdagse situasjoner.

Christian Neverdal
Christian er kveldens ferskeste komiker. Han har stått på mang en Uprøvd/Open Mic de siste par årene og har jaggu fått prøve seg på Comedy Night-scenen en gang i blant også. Nå er han tilbake for å levere sine megetsigende observasjoner om hva som er rett og galt, og med gode sparetips for studenter.