Anders Tangenes

Foto: Michael Schult Ulriksen

Anders Tangenes

Anders Tangenes er en av de mest erfarne komikerne i Trondheim. Han debuterte på stand-up-scenen i 2011, og har siden den tid lagt hundrevis av opptredener bak seg. Han opptrer stort sett ukentlig i Trondheim, og har stått på scener over hele Norge sammen med landets fremste komikere. I 2014 vant han konkurransen "Trondheims morsomste". I 2017 ble han plukket ut til Stand Up & Coming-showet på Latter under Latterfestival.

Anders gjør opptredener for private arrangementer og eventer. Kunder som har benyttet Anders Tangenes inkluderer blant annet Samsung, NTNU, St. Olavs, Fylkesmannen i Sør-Trøndelag og Møller Bil.

Han har hatt en egen spalte i Trondheims studentavis Under Dusken, kalt "Studiemisledning med Anders Tangenes", og skrevet i Adressa og for Humornieu.

Konferansier
Anders er en mye brukt konferansier og toastmaster. Som konferansier leder han både både prisutdelinger, gallamiddager og veldedighetsarrangementer med mye humor. Anders bruker sin erfaring fra stand-up-scenen til å holde den gode stemningen oppe gjennom arrangementene.

«Humoren hans er satirisk og tøysete, der satiren er tøysete, og tøyset, ja, er satirisk. De gode poengene kommer haglende når Tangenes står på scenen»
Adresseavisen

«Vi brukte Anders Tangenes som konferansier under middagen til Mannhullets Skipsfartskonferanse, og erfaringen er utelukkende positiv. (...) med et skreddersydd opplegg med hensyn på publikum gjorde han stemningen svært god, med innlagt stand-up i tillegg til de formelle oppgavene. Anders er en humørspreder med skarp humor, og jeg vil absolutt anbefale han videre.»
Jon Leonardsen, Mannhullets Skipsfartskonferanse

Book Anders nå