Om oss

Stand Up Trondheim er en stand up-klubb og artistformidler i Trondheim. Klubben ble startet i 1998 og er den eldste stand-up-klubben i Norge utenfor Oslo. Vi setter opp faste show flere ganger i måneden i Trondheim og med uregelmessige mellomrom i andre deler av Trøndelag. I tillegg er klubben en fellesorganisasjon for stand-up-komikere i Trondheim og omegn. Daglig leder av Stand Up Trondheim er Alan Drop.

Comedy Night
Stand Up Trondheims store klubbshower heter Comedy Night og foregår på Hjorten scene på Radisson Blu Royal Garden Hotel. På disse showene opptrer profesjonelle og kjente komikere fra hele landet, samt de mer erfarne Trondheim-komikerne. Komikere som har opptrådt på Comedy Night inkluderer Bård Tufte Johansen, Sturla Berg-Johansen, Martin Beyer-Olsen, Christer Torjussen og Christian Mikkelsen, samt internasjonale komikere som Andy Zaltzman og Shazia Mirza.

Uprøvd
Uprøvd er showene hvor nykommere kan prøve seg på scenen og andre komikere kan teste nye vitser. Disse arrangeres hver måned på to forskjellige scener, slik at den samme rekken med komikere fremfører det samme materialet to ganger. Showene foregår på Good Omens og Me Nightclub.

Lyst til å prøve deg på scenen?
Hvis du tror du har det som trengs for å drive med stand-up, er det bare å hive seg i det! Dersom du aldri har drevet med stand-up før, går veien til en av Stand Up Trondheim sine scener gjennom en audition hos oss og deretter skrivemøter hvor materiale utarbeides, fremføres og forbedres. Når vi synes du er klar, slipper vi deg løs på scenen foran publikum. Hvis dette høres ut som noe for deg, kan du melde din interesse ved å sende en epost til post@standuptrondheim.no.